Ce trebuie să faci în caz de accident

Dacă ai fost implicat într-un accident rutier, este bine să știi că reparația autoturismului se poate face în orice unitate autorizată RAR aleasă de tine. Așadar, nu trebuie să te programezi la asiguratorul unde ai încheiat polița de asigurare. Menționăm că toate serviciile se oferă conform condițiilor din polița ta de asigurare.

Avizarea daunei se face imediat dupa producerea acesteia sau imediat ce ai luat la cunoștință de producerea sa. Avizarea trebuie făcută imediat, chiar dacă dorești să efectuezi constatarea în altă zi.

Cu ce te putem ajuta în caz de accident

Vino la AFSCARS și  ne ocupăm de tot procesul de constatare + reparație autoturism. Îți oferim pe toată perioada reparației o mașină cu care să te poți deplasa, costurile fiind acoperite de asigurator. Ne găsești pe Bd. Theodor Pallady 287, de luni până vineri între orele 9 – 17.

Cine poate notifica si deschide dosarul de dauna:

  • Asigurat / Pagubit
  • Utilizatorul bunului achizitionat in leasing
  • Clientul proprietar al bunului asigurat / avariat
  • Imputernicitul legal al Asiguratului / Pagubitului / Beneficiarului

Tot ce trebuie să faci este să completezi câteva informații despre accident și să ai la îndemână câteva documente utile, precum: constat amiabil sau documente emise de către autorități, certificat de înmatriculare, permis de conducere, polița de asigurare și fotografii cu mașina și avariile suferite.

Societatile de asigurare își pot rezerva dreptul, prin reprezentanții săi, de a solicita documente suplimentare, dacă este cazul, în vederea instrumentării și finalizării dosarului de daună.

Economisește timp și discută cu un consultant daune la telefon 031 9772 sau 0734 108 430.