De ce o mașină second hand

Deși răspunsul poate fi unul banal, o mașină care trece de 5000 de kilometri rulați este cu cel puțin 15% mai ieftină decât una cu 0 km. Având în vedere că soluțiile de finanțare pentru autoturismele second-hand sunt similare celor noi, de ce să nu optezi pentru un discount considerabil? Poți face o economie substanțială dacă alegi cu atenție vânzătorul potrivit.

De ce sa vii la Nextcarlease

Toate autoturismele de la NextCarLease vin însoțite de istoric complet (baze de date ale societăților de asigurări pentru identificarea daunelor), carnet de service și rapoarte de expertiză tehnică (Dekra, SGS etc.). Chiar dacă optezi pentru un autoturism cu 80.000 de kilometri rulați, ne asigurăm că tu îi vei cunoaște istoria completă.

Încheiem anual contracte cu furnizori importanți de autoturisme rulate din Europa de Vest (ex. BMW Group, Mercedes-Benz Financial Services, Volkswagen Financial Services etc.) asigurându-ne astfel că toți clienții beneficiază de mașini second-hand verificate, la prețuri foarte avantajoase.

Pentru că nu este de ajuns să cumperi o mașină bună, ne-am decis să dovedim calitatea autoturismelor noastre printr-un certificat de garanție fără limită de kilometri. Chiar dacă alegi un autoturism cu 5 ani vechime, vei avea timp 6 luni să faci câți kilometri dorești, pentru a te convinge de calitatea mașinii pe care o conduci.

Dacă ești în căutarea unui autoturism second-hand, nu ezita să ne contactezi la numarul de telefon 0799 77 89 39 sau pe e-mail la adresa office@nextcarlease.ro.
De asemenea poți citi părerile clienților noștri, sau ultimele noutăți din industria auto, accesând pagina de Facebook NextCarLease.