Ai o dauna auto?

constatari daune auto Bucuresti

Ce trebuie sa faci in caz de accident

Daca ati fost implicat intr-un accident rutier fara victime, este bine sa stiti ca reparatia autoturismului se poate face in orice unitate autorizata RAR aleasa de dvs. Asadar nu trebuie sa va programati la asiguratorul unde ati încheiat polita de asigurare. Mentionam ca toate serviciile se ofera conform conditiilor din polita ta de asigurare.

Avizarea daunei se face imediat dupa producerea acesteia sau imediat ce ati luat la cunostinta de producerea sa. Avizarea daunei trebuie facuta imediat, chiar daca doriti sa efectuati constatarea daunei in alta zi.

Servicii oferite in unitatea noastra: consultanta de la A la Z in deschiderea dosarului de dauna + reparatie autoturism.

Cine poate notifica si deschide dosarul de dauna:

  • Asigurat / Pagubit
  • Utilizatorul bunului achizitionat in leasing
  • Clientul proprietar al bunului asigurat / avariat
  • Imputernicitul legal al Asiguratului / Pagubitului / Beneficiarului

Societatile de asigurare isi pot rezerva dreptul, prin reprezentantii sai, de a solicita documente suplimentare, daca este cazul, in vederea instrumentarii si finalizarii dosarului de dauna.

Pentru mai multe informatii privind notificarea,avizarea si actele necesare deschiderii dosarului de daune, intrati in dialog cu un consultant daune.