Călătoriți la Constanța?

Distanta-rutiera.ro este un website unde puteți calcula distanța și traseul rutier cel mai scurt între localitatea dvs. și orașul Constanța.
Planificarea unui traseu este foarte simplă: introduceți punctul de plecare în caseta de căutare. Poate fi un oraș, o adresă sau un cod poștal (unde este cazul). Sistemul va găsi imediat traseul potrivit și durata călătoriei până la Constanța.
Dacă harta nu se încadrează corespunzător, folosiți tasta CTRL + scroll pentru a apropia sau a depărta, după caz. Pe telefonul mobil, trageți harta cu 2 degete în același timp pentru a vedea traseul complet, acolo unde este necesar.
Folosiți butonul de resetare pentru a introduce o altă adresă de plecare.
Informații utile
  • Distanța între București și Constanța este de 224Km și poate fi parcursă in aproximativ 2 ore și 20 de minute pe autostrada Soarelui (A2)
  • Pentru a calcula consumul de carburant al autoturismului dvs. pe o anumită distanță, folosiți calculatorul de consum
  • Dacă ați rămas cu mașina în pană pe A2 pe drumul spre Constanța, apelați serviciul de tractări la telefon 0753 400 500 sau pe site tractareurgent.ro
  • Pentru servicii de transport marfă sau mobilă între București și Constanța, vă stă la dispoziție S.C. Dasigur SRL – telefon 021 9610