Termeni și condiții

Conditii Generale pentru utilizarea site-ului www.distanta-rutiera.ro.

Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare, nu accesati acest site.

Siteul nostru va pune la dispozitie informatiile in scop informativ general si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte.

Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute în acest site sunt proprietatea distanta-rutiera.ro si ale tertilor, care îsi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului în orice moment si fara nici o informare prealabila.

Accesul si utilizarea paginii www.distanta-rutiera.ro sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a gasi informatiile necesare în cel mai usor si rapid mod posibil, conform cerintelor fiecaruia.

Informatiile prezente pe www.distanta-rutiera.ro sunt de interes general si sunt puse la dispozitia utilizatorilor in mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa pagina. Puteti copia si tipari continutul paginii www.distanta-rutiera.ro pentru folosinta dumneavoastra personala, fara intentii comerciale. In orice alte situatii, continutul www.distanta-rutiera.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fara consimtamantul nostru.

Serviciul este furnizat cu functii de baza si nu putem acorda nici o garantie referitoare la:

  • evitarea utilizarii anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
  • neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
  • inexistenta pe site-ul pus la dispozitie a virusilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.

Prin urmare, nu raspundem pentru nicio dauna directa sau indirecta cauzata de utilizarea site-ului.

Toate informatiile prezentate pe siteul www.distanta-rutiera.ro sunt prezentate cu titlu informativ. Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte dar nu putem garanta ca prezentele pagini nu contin erori. Va asiguram ca vom depune toate eforturile pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.